LA NOSTRA CUINA



PRIMER DIA DE CUINA DEL TVA

























Es posen a bullir les patates amb la pell, després es treu la pell i es barreja l'ametlla en pols, les patates, el sucre i els 2 ous, (si voleu podeu deixar reposar una estona la barreja de tot plegat). Després feu les formes amb la barreja, el pinyons o les ametlles trencades. (va bé per  enganxar els pinyons una mica de clara d'ou o ou batut), quan acabeu se voleu els podeu pintar amb el rovell de l'ou.Es posen uns deu minuts als forn amb aire fort (un 180º), vigilant que no es cremin. Els treieu del forn i els deixeu reposar.
Millor si els feu un dia o dos abans de menjar-los.
QUE US VAGI DE GUST!.


INGREDIENTS x 1.5KG  de PANELLETS
* 700 grams d'ametlles en pols.
* 1/2 kg. de sucre
* patates petites
* 2 ous sencers
* uns 700 grams de pinyons o ametlles trencades, o la meitat de cada, (a gust del consumidor).  

Editor: Exel  Martino













Ingredients :
*      Macarrons .
*      Tomàquet.
*      Cebes.
*      Pebrot vermell  i  pebrot verd .
*      Pastanaga.

1r: tallem totes les verdures
2n: Hem sofregit  les verdures i hem fet la salsa de tomàquet en un altra paella.
3r: hem posat aigua a escalfar i quan es posi a bullir...
4rt: posem els macarrons a coure .
5è: quan els macarrons i les verdures ja estinguin  fetes ho remaden tot junt .



                                                             BON PROFIT !

          




Anem al parc de les Heures. Està boníssim!
El millor de tot, és quan  ens ho mengem.



En acabar, sortim a menjar l'entrepà.
I aquí batem els ous.


I el Xavi, què artista. Ja ens surten sols.
I els dimarts, continuem amb els bocates.


Mireu al Víctor com ho fa!
Quin estil!


Quin plaer!
Suquem el pa amb tomàquet







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI