dijous, 7 de juliol de 2011

BONES VACANCES

No podíem acabar el curs sense un darrer missatge al blog
Un missatge per agrair especialment a la Mercè, a la Placi i al Bene, i als alumnes de segon la feina realitzada per mantenir el blog actualitzat en tot moment. Començàveu el curs dient que volíeu fer una feina ben feta i aquest repte no era fàcil però ho heu aconseguit. Amb un cop d'ull n'hi ha prou per conèixer totes les activitats de l'escola que s'han fet durant aquest curs. Heu incorporat també la novetat d'informar durant les colònies i així hem sabut què fèiem tots plegats, els d'aquí, els d'allà i... els de casa.
Al setembre començarem un nou curs i ben segur que els nois i noies que prendran el relleu ho faran amb tanta il·lusió com s'hi ha posat aquest any i seguiran mantenint el blog tan actualitzat com fins ara.
Fins llavors, passeu ,passem- un bon estiu i unes bones vacances. Ens veiem a la tornada!
Mar Viura

1 comentari:

  1. Ha estat un plaer realitzar aquesta tasca amb els nois i les noies de 2n i amb el Bene, que sense ell no hauríem pogut solucionar totes les coses que ens han anat passant! Tots junts hem aprés molt. Encarregar-nos del bloc de l’escola era un repte i una responsabilitat que ens ha ajudat créixer com a grup i, en conseqüència, com a persones. Hem aprés moltes coses i ens hem sentit molt bé quan veiem que el resultat de la nostra feina, que no sempre ha estat fàcil!

    Bon estiu!!!

    ResponElimina

COMENTARI