divendres, 28 d’octubre de 2011

LA CASTANYADA A LA GINESTA

C U I N A
Aquesta setmana, 1a 1b, 3r i TVA hem preparat panellets.
Com sabeu són dolços típics de Tot Sants i la Castanyada.
Per la tarda, el divendres, hem menjat: Panellets, castanyes i moniatos.

RECEPTA DE PANELLETS
Ingredients per 1 KG de panellets:
- 500 GR de farina d’ametlla
- 400 GR de sucre
- 1 patata petita
Per l’embolcall:
- 250 GR de pinyons
- 200 GR d’ametlla picada
- Cireres confitades
- Coco
Preparació:
Es fa una massa homogènia amb la farina d’ametlla, el sucre i la patata ben bullida.
Es fan boletes de mida petita.
En un plat es prepara un ou batut. S’hi tiren els ingredients per a l’embolcall, i s’enganxen a les boletes de massa.
Es posen al forn a 180 graus durant 15 minuts.
I quan siguin freds ja són llestos per menjar .
BON PROFIT !!!!
Sheila Francisco Rodríguez.

CANÇÓ DE LA C A S T A N Y E R A
Quan ve el temps de collir castanyes
la castanyera la castanyera
ven castanyes de la muntanya
a la placa de la ciutat.
La camisa li va petita,
la faldilla li fa campana,
les sabates li fan cloc cloc!
I al ballar sempre gira així  

A  l´ optativa   d' habilitas malipulatives 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI