divendres, 11 de novembre de 2011

RECEPTA DE TIRAMISÚ

Ingredients :

- 3 ous
- 75 g. sucre
- 1 terrina de mascarpone
- 1 nata per muntar
- 2 gots de llet
- Melindros,bescuits o “ sobaos “
- Cacau en pols
Preparació:
1r. Es monta la nata ( vigila que no es talli). Un cop muntada s’ajunta amb el sucre i els rovells dels ous.
     Remenar fins que es quedi tot desfet. Afegir-hi el formatge 
     mascarpone.
2n. Batre les clares a punt de neu i afegir-ho a la mescla.
3r. Escalfem una mica la llet i afegim el cacau (cola-cao).
4t. Poseu una capa de la barreja escampada pel recipient que 
      farem servir .
5è. Banyar els melindros amb el cacau sense deixar-los a dintre i 
      els col•loquem al recipient formant una primera capa.
6è. Es cobreixen amb la barreja i s’hi fa una altra capa de   
      melindros /biscuits i una altra de barreja.
7è. Deixar a la nevera , mínim 10 hores .
8è. Abans de seguir, espolsejar el cacau a sobre.

BON PROFIT !
Editora: Sheila -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI