- 3 ous
- 75 g. sucre
- 1 terrina de mascarpone
- 1 nata per muntar
- 2 gots de llet
- Melindros,bescuits o “ sobaos “
- Cacau en pols
Preparació:
1r. Es monta la nata ( vigila que no es talli). Un cop muntada s’ajunta amb el sucre i els rovells dels ous.
mascarpone.
2n. Batre les clares a punt de neu i afegir-ho a la mescla.3r. Escalfem una mica la llet i afegim el cacau (cola-cao).
4t. Poseu una capa de la barreja escampada pel recipient que
farem servir .
5è. Banyar els melindros amb el cacau sense deixar-los a dintre i
els col•loquem al recipient formant una primera capa.
6è. Es cobreixen amb la barreja i s’hi fa una altra capa de
melindros /biscuits i una altra de barreja.
7è. Deixar a la nevera , mínim 10 hores .
8è. Abans de seguir, espolsejar el cacau a sobre.
BON PROFIT !
Editora: Sheila -
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
COMENTARI