divendres, 27 de gener del 2012

museu d' història


El Jimmy i el Jonatan aixecant un recipient de fang
on es guardava el que havien de transportar.
El 25 de gener els de 2n vam anar el Museu d’Història.

Vam agafar el metro L3 fins a Drassanes i vam anar caminant pel passeig marítim mentre anàvem esmorzant. Hi havia molts vaixells i alguns velers, també vam veure el vaixell dels de 3r que fan grumet.

Costava molt de pujar per  que era molt grant pero era molt divartit
Al Museu d’Història ens va guiar una monitora que es diu Sheila i ens va explicar que els primers homes de la Prehistòria caminaven a 4 grapes i tenien els dits enganxats . Vam veure tota l’evolució dels transports fins a l‘actualitat. Ens vam pujar a un cavall que representava l’edat mitjana. Vam veure un vídeo del 1900 del primer tramvia, es van veure moltes bicis per què eren mes barates que els cotxes. Al final ens vam fer una foto amb un 600. Vam sortir del Museu i cap al metro de la L3 fins a Mundet, vam tornar l’escola.


Aixecant una armadura, pesava molt i no podíem.
El dijous 26 de gener la classe de 1r B vam fer una sortida al museu d’història de Catalunya. Vam anar passejant fins el museu. L’activitat al museu ens va agradar veure com eren les cases i els vestits des de la prehistòria fins els nostres dies. En va agradar molt poder vestir-nos com a les diferents etapes de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI