divendres, 3 de febrer del 2012

PALAU DE LA MÚSICA


El dia 31 de gener del 2012 els alumnes de 2n hem anat al Palau de la Música. Vam agafar la L3 fins a Catalunya i vam caminar fins  l’entrada del Palau, on ens va venir a buscar el guia que es diu Oliver. És un edifici modernista que va  fer construir Lluis Domènech i Montaner. Hi caben 2.000 persones  i fan concerts de tot tipus.
Primer ens va portar a la zona de descans dels actors i després vam visitar els dos pisos de la sala de concerts. La decoració és impressionant, hi ha columnes amb mosaics, moltes vidrieres amb motius florals, estàtues i flors fetes de pedra. Va dir que es deia “La Natura de pedra”. Al sostre hi ha un sol amb molts vidres de colors. El sostre era molt maco i difícil de fer, era una passada!  Estava fet de vidrieres de colorins molt macos, feia un sol al voltant i representava la figura d’una aranya en 3d.



















A l’entrada de l’escenari, a la dreta, es veu el bust de Beethoven i les Valquíries amb cavalls, eren unes deesses. A l’esquerra hi ha una estàtua d’Anselm Clavé, que va crear la primera coral. Després de visitar els dos pisos de la sala de concerts, vam pujar a l’escenari, on està l’orgue. Allà un senyor el va tocar i ens va explicar el funcionament, semblant a un piano, però és un instrument de vent i té uns tubs de diferents mides per on passa l’aire, també té uns pedals. Després va sortir a tocar una noia de l’altra escola que ens acompanyava.  Al fons hi ha unes escultures fetes en relleu i mosaic que representen muses tocant diferents tipus d’instruments. Hem après moltes coses interessants i divertides. L’orgue ha estat molt impressionant, ha sigut meravellós. Quan ens anàvem ens han donat  un Kit Kat.  Va ser una bona sortida.          

1 comentari:

  1. Què atents!!!

    Quina sort poder anar al Palau de la Música!

    Quina enveja!

    Neus!

    ResponElimina

COMENTARI