divendres, 21 de febrer de 2014

El proper divendres 28 de febrer celebrem a l'escola el Carnaval 2014. El tema de les disfresses d'aquest any  serán les diferents etapes de l'història. Esperem veure les disfresses i que tots junts disfrutem d'un día de festa.
El  14 de  febrer els de 4t vam anar al                                 REFUGI  307  que està a  Paral.lel. Hem entrat  i el  guia ens  va explicar sobre la guerra civil. A fora hi  havia  unes  fotos i explicasions sobre els esdeveniments a Barcelona. Dins el refugi , primer ens va enseyar els  passadissos , els lavabos ,la infermeria , la sala dels nens , una font ,un troos  d´un video , la llar de foc ...Quan va acabar la visita , vam esmorzar a un minador que està a sobre del refugi i es veu tota Barcelona .

Més tard vam anar caminant des del Paral·lel fins a la Catedral per veure una plaça que abans era un pati d’una escola que havia sigut bombardejada per avions a l’any 1938 van haver-hi 42 víctimes, la majoria nens.

Va ser una sortida molt interessant. 

Els de segon vam fer una sortida al museu de Picasso a verure cinc quadres del millor pintor de l'història (Pablo Picasso).

No vam fer fotos perque no es podia fer fotos i per aixó os hem posat aquestes fotos d'alguns quadres de Picasso.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI