divendres, 25 de maig del 2012

taller d'emocions



Aquest trimestre hem fet un Taller d'emocions amb l'Estefi, una noia que molts de vosaltres ja la coneixeu perquè està estudiant per ser professora i va fer pràctiques a la nostra escola. Ara ha de presentar aquest treball sobre les emocions a la Universitat.
Hem fet moltes sessions on hem parlat de l'alegria, d'estar enfadats, de la por, la tristesa , la vergonya i la sorpresa.


Hem fet el joc del dau emocional. Havíem d'explicar alguna experiència relacionada amb l'emoció que sortia al dau. Ha estat divertit, però també hem explicat coses que feien por.

Aquest altre joc, és un Bingo emocional. tothom estava molt atent per completar la targeta.



Hem fet dos murals, cadascú escrivia qualitats positives en una peça de trencaclosques, quan les vam unir vam formar aquest arc de Sant Martí.
A l'altre mural hi ha petites històries de la nostra vida que ens han fet riure.


Hem vist videos relacionats amb les emocions. Un d'ells explicava la història d'un home que no tenia braços i va aconseguir ser cantant i tocar la guitarra. Ens va fer molta pena.

En aquest taller hem tingut temps per parlar de nosaltres mateixos, hem après una mica millor a escoltar els altres, i aixó també ha estat molt interessant.



Ens ho hem passat molt bé amb l'Estefii. Aquest treball ens ha ensenyat a conèixer les emocions que sentim, a controlar-nos més quan ens enfadem i a millorar la relació amb els nostres companys de classe.
Gràcies Estefi , et trobarem a faltar.  

1 comentari:

  1. M'ho vaig passar genial amb la Estefi, pero la trobare molt a faltar.
    sheila

    ResponElimina

COMENTARI