divendres, 17 d’octubre del 2014




COMPANYIA TEATRAL SANT BOI DE L’HAVANA (LA CHINCHE)
Des que van arribar el 2 d’octubre, els sis membres de La Chinche no han parat de recórrer els carrers i aules de Sant Boi per a portar-hi el seu teatre.
L’alumnat de l’escola Benviure  (7 d’octubre), el Pedagògium Cos (8 d’octubre), el Montbaig (9 d’octubre) i

Ciutat Cooperativa (10 d’octubre) han pogut participar en els diversos tallers de gestualitat i interpretació que la companyia ha desenvolupat a les escoles. A més, el dia 9 d’octubre la sala d’actes del Casal de Barri de Camps Blancs va ser l’escenari de l’espectacle “Entre cuentos, te cuento” en el qual hi van participar 195 alumnes de les escoles Barrufet i Fernández Lara.
L’obra Galápagos“, una reflexió sobre el deteriorament del medi ambient i la responsabilitat de cadascú de nosaltres per la seva preservació, s’ha pogut veure el 15 d’octubre a Can Massallera, en un passi en el qual hi han participat 250 alumnes de les escoles santboianes Amat Verdú, Joan Bardina, Massallera, Pedagògium Cos i Cooperativa.
A aquestes propostes, cal sumar-hi el taller que es va realitzar en el marc del Barrejant (4 d’octubre a la Plaça Teresa Valls i Diví) que va permetre que altres infants de la ciutat gaudissin del treball de la jove companyia.

A més de Sant Boi, i gràcies a la implicació i col·laboració dels membres d’Ensenyament Solidari que han liderat aquesta activitat, la companyia ha pogut mostrar la seva feina a Barcelona (Escola Especial La Ginesta de Mundet), a Santa Coloma de Cervelló, amb l’espectacle Galápagos i amb la participació de 300 infants de tres escoles ( Montpedrós, Colònia Güell i Pla Vinyes) i finalment amb les actuacions que tindran lloc a partir de demà a Ponts i Artesa.
Aquesta primera gira de la companyia permet entendre el treball que s’ha realitzat en els últims anys al Teatro Sant Boi de Marianao (Cuba) que ha comptat amb el suport continuat d’Ensenyament Solidari i la prometedora trajectòria d’aquesta petita companyia de teatre juvenil cubà, La Chinche.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI